کانال اسپیرال و کانال چهارگوش گالوانیزه دو محصول ایرانی که اتفاقا توسط یک شرکت معتبر در همین حوزه تولید می شود. اما آیا شما می دانید کانال اسپیرال و کانال چهارگوش گالوانیزه چیست و چه معیارهایی برای سنجش کیفیت محصولات تولیدی ارزیابی می شود؟

در دنیای امروز با پیشرفت های روزافزون در تمامی شاخه های علم و صنعت روبرو هستیم. از جمله در تمامی رشته های نظامی، کشاورزی، صنایع، معادن، پزشکی، مهندسی و … این رشد و توسعه ها پا به پای هم در حال ارتقا و به روز رسانی سیستم های خود می باشند. از جمله سیستم هایی که با گسترش مهارت ها و تجربیات روبرو است می توان به زیرشاخه مهندسی تأسیسات مکانیکی در گروه مهندسی اشاره نمود. شاخه مهندسی تأسیسات مکانیکی خود از زیرشاخه های بسیار متنوعی نظیر سیستم های گرمایشی، سیستم های سرمایشی، محاسبات مربوط به بارهای گرمایی و سرمایی، دستگاه های تولید سرما و گرما مانند دستگاه های هواساز، چیلر، فن کویل، موتورخانه ها و … اشاره نمود.

سیستم های انتقال حرارت

یکی از مهمترین و به روزترین زیرشاخه های مهندسی تأسیسات مکانیکی که در دهه گذشته دنیا رشد چشمگیری داشته است، سیستم های انتقال حرارت و از جمله آن ها داکت ها و کانال های گالوانیزه می باشد. از دیرباز سیستم کانال کشی جهت انتقال هوای سرد تولید شده توسط کولرهای آبی مورد استفاده قرار می گرفته است. بعدها و با تولید دستگاه های هواساز کانال کشی گسترش یافت و علاوه بر کانال هوای رفت، نیاز به کانال هوای برگشت، کانال هوای تازه و کانال دستگاه هواساز نیز بوجود آمد. همچنین بعد از آن با ایجاد نظام های مهندسی و رشد علوم و فنون مهندسی، موارد استفاده از کانال کشی توسعه یافت و جهت خارج نمودن دودهای سمی پارکینگ ها و گازهای تولیدی در اثر سوخت مواد نیروگاه ها و کارخانه ها و ایجاد فشار مثبت راه پله ها در زمان آتش سوزی سیستم کانال کشی رونق بیشتری پیدا کرد.

روش ها و مدل های کانال کشی

لازم به ذکر می باشد که در این میان روش ها و مدل های کانال کشی نیز تنوع پیدا کرد. مثلا در ابتدا از ورق فولادی گالوانیزه استفاده می شد. بعدا کانال کشی به روش کانال های پیش عایق پلی اورتان یا فنولیک رونق یافت و سپس از کانال های پارچه ای، برزنتی و فلکسیبل استفاده شد. البته هیچ کدام از این روش ها امنیت و کارآیی کانال کشی گالوانیزه را نداشت و طبق روش مرسوم سنتی همچنان کانال گالوانیزه بهترین انتخاب در انتخاب متریال کانال کشی می باشد.

کانال کشی گالوانیزه

کانال کشی گالوانیزه از دیرباز خود به 2 روش کانال گرد انتقال هوا و کانال چهارگوش تقسیم بندی شده است. مثلا از کانال گرد گالوانیزه در محیط هایی که محدودیتی در ارتفاع ندارند استفاده می شده است و از کانال های چهارگوش گالوانیزه بیشتر در ساختمان ها، بیمارستان ها و محیط هایی که ارتفاع سقف محدود است استفاده می شده است.

بنابراین می توان گفت بهترین و در عین حال مقرون به صرفه ترین مدل کانال کشی همچنان کانال گالوانیزه می باشد اما روش های تولید آن نسبت به گذشته متفاوت شده و از روش دست ساز و سنتی به روش های مدرن تولید صنعت و کارخانه ای روی آورده است.
این مهم هم در تولید کانال های گرد و هم در تولید کانال های چهارگوش اتفاق افتاده و شرکت های زیادی در سرتاسر دنیا اقدام به تولید دستگاه ها و خطوط اتوماتیک ساخت کانال گالوانیزه اسپیرال و کانال گالوانیزه چهارگوش کرده اند.

کانال گالوانیزه گرد قبلا به صورت دستی و توسط اکیپ کانال سازی و به صورت درز طولی یا اصطلاحا تک درز تولید می شده است اما امروز با وجود دستگاه های تولید تمام اتومات خط اسپیرال این مدل داکت هوا با کیفیت بسیار بالاتر و با سرعت تولید چندین برابر بیشتر نسبت به روش سنتی در حال انجام است.

همچنین کانال گالوانیزه چهارگوش نیز قبلا توسط کانال ساز در محل پروژه ساخته می شد. اما امروز با تهیه نقشه های دقیق کارگاهی و ایجاد قطعات قابل تولید دستگاه توسط مهندسین تأسیسات و با بهره گیری از نرم افزارهای محاسباتی دقیق، خروجی مناسبی جهت تهیه این مدل کانال توسط دستگاه و ماشین آلات فراهم شده است.

شرکت کیان فارمد آراد تولید کننده کانال انتقال هوا به روش صنعتی

تولید کننده کانال انتقال هوا به روش صنعتی

شرکت کیان فارمد آراد به فراخور نیاز بازار و به منظور برطرف نمودن نیازهای مشتری اقدام به خرید و راه اندازی سیستم های نوین تولید کانال انتقال هوا به روش صنعتی نموده است. این دستگاه ها قابلیت تولید همزمان کانال های اسپیرال گالوانیزه و اتصالات مربوطه به آن و کانال های چهارگوش گالوانیزه و اتصالات مربوط به آن را دارا می باشد.

عمده پروژه هایی که تا به امروز توسط این شرکت انجام گرفته پروژه های داروسازی و کلین روم ها می باشد. پر واضح است که رعایت نکات فنی و بهداشتی و ریزه کاری های این نوع پروژه ها بسیار بیشتر از پروژه های اداری و تجاری و مسکونی و … می باشد. بنابراین اینگونه می توان بیان نمود که شرکت کیان فارمد آراد پیشرو در زمینه طراحی، ساخت و نصب سیستم های کانال کشی مدرن صنعتی در ایران می باشد که با بهره گیری از توان علمی، تجربه و دقت پرسنل خود و استفاده از مجهزترین دستگاه های رز دنیا اقدام به تولید کانال هوای صنعتی در مدل اسپیرال و چهارگوش می نماید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *